Ma Zsazsi elutazott a családjával, de reggel még találkoztunk. Megmutattam neki, amit eddig írtam róla a blogon, és beszélgettünk egy jót. Azt mondta, az eredeti levelét még így kijavítva, átírva is nagyon megalázó visszaolvasni, de van, hogy az ember könyörög. Megértem. Közben azért mellesleg bevallotta, hogy a fiókos és a mozis képet nem ő találta ki, a kis füzetében összegyűjtött gondolatok közül csente, mert Teo rövid kis leveleiben olyan könyveket idézett, és olyan mondatokkal árasztotta el, amihez ő sosem ért fel, sosem értett meg. Kapott tőle könyveket, amiket sosem tudott végigolvasni, és volt, hogy csak a hangulatát értette annak, amit a férfi mesélt neki. Ezt szégyellte.
Arra kért, ezentúl beszéljük meg, mit írok le, és természetesen nem lehetett ellenvetésem. Ez azonban most azzal jár, hogy egy ideig nem írok róluk. Nem tehetem.

3 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen írsz, tudod? :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Pinkóci, olvasom a blogodat, és nem győzök csodálkozni, hogy ilyen fiatalon így, és ilyeneket tudsz írni, nem vagy egy hétköznapi csaj, az biztos, szóval ez most különösen jól esett, tényleg. :-)

  VálaszTörlés
 3. Hahó!

  Minden rendben? Nagyon eltűntél!

  Hiányzol!!!!!

  VálaszTörlés